Menerva AB har erfaren personal

Hos oss på Menerva AB jobbar ett gäng frisörer som både har den utbildning samt den erfarenhet som krävs. De vet med andra ord vad som behövs för att kunna ge dig precis den frisyr som du är ute efter. Utöver klippning kan de även hjälpa dig med saker som färgning av hår, ditsättning och borttagning av löshår samt att permanenta ditt hår. Oavsett vad gällande ditt hår som du behöver hjälp med är du varmt välkommen att ta kontakt med oss!

Vi erbjuder vår service till ett billigt pris

Menerva AB är också en av de allra billigaste frisörerna inom branschen. Hos oss kan du därför få bästa möjliga hjälp med ditt hår till billigast möjliga pris. Ta kontakt med oss redan idag så ska vi se till att du får den hjälp du vill ha.

Vi ger dig alltid ett trevligt bemötande

Att kunna klippning och andra former av hårvård är inte det enda som är viktigt när man jobbar som frisör. Man måste nämligen också kunna ge sina kunder trevligast möjliga bemötande. Just detta är vi på Menerva AB högst medvetna om. Vi ger dig därför både bästa möjliga hjälp med ditt hår samt trevligast möjliga bemötande på en och samma gång.